MUMC

Folder

Esthetisch Centrum

Onze wetenschap, uw schoonheid.

Tegenwoordig komen steeds meer behandelingen voor eigen rekening van de patiënt. Daarom konden wij u tot voor kort geen zorg van cosmetische aard bieden, ook al ging het om klachten die als fysiek of psychisch belastend worden ervaren. Maar daar komt nu verandering in.

Om u de complete zorg van academische kwaliteit aan te bieden, kunt u voortaan terecht bij het Esthetisch Centrum van het Maastricht UMC+. Dit centrum is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen en behandelingen die niet door de zorgverzekeraars worden vergoed.

Het Esthetisch Centrum is ontstaan uit een samenwerking tussen de afdelingen dermatologie en plastische chirurgie. Onder leiding van hoogleraren leveren wij topzorg. Hierbij ligt de nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid met goede patiëntvoorlichting, snelle toegangstijden en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen op maat. Kortom: zorg die u van een academisch centrum mag verwachten.

Behandelingen

Behandelingen

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

  • Gezichtsverjonging, zoals bijvoorbeeld rimpels
  • Spataderen
  • Overmatig transpireren
  • Goedaardige huidafwijkingen
  • Couperose of andere oppervlakkige vaattekeningen

Voor meer informatie over onze behandelingen kunt u terecht op onze website: esthetischcentrum.mumc.nl.
Heeft u een hulpvraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 043 387 50 00. Wij helpen u graag.

Consult

Tijdens het eerste consult kunt u uw hulpvraag bespreken met de arts, waarna deze een passend advies zal uitbrengen. U krijgt de gelegenheid om uw wensen, klachten en vragen te bespreken. De arts beantwoordt al uw vragen en informeert u zo volledig mogelijk over de behandeling, het te verwachten resultaat en de mogelijke complicaties.

Behandeling

Nazorg

Na de behandeling stopt onze zorg niet. Wij zien u graag terug om te controleren of alles goed is gegaan en of u tevreden bent met het resultaat. Wij zorgen voor medische documentatie met onder andere foto’s van vóór en na de ingreep om zo samen met u het resultaat goed te kunnen beoordelen. Mochten er zich na de ingreep onverhoopt problemen voordoen, dan hebben wij in het Maastricht UMC+ alle materiaal en kennis voorhanden om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bovendien kunt u te allen tijde bij ons een nieuwe afspraak maken.

Contact

Voor meer informatie, de tarieven en informatiefolders van de specifieke behandelingen kunt u terecht op onze website esthetischcentrum.mumc.nl of contact opnemen met onze poli.

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak: 043 - 387 50 00

Laatst bijgewerkt op 26 mei 2023