hoofdingang

Folder

Televisie, Radio en Internet

Tijdens uw opname

Tijdens uw opname in het Maastricht UMC+ kunt u gratis gebruik maken van internet en televisie. Op de meeste verpleegafdelingen binnen het Maastricht UMC+ mag u uw eigen mobiele telefoon gebruiken. 

Televisie en Radio

In het Maastricht UMC+ kunt u gratis televisie kijken en radio luisteren.

Zenderoverzicht
U vindt een volledig zenderoverzicht bij uw bed op uw kamer.

Maastricht UMC+ televisiekanaal
Op zender 26 vindt u het eigen kanaal van het ziekenhuis. Via dit kanaal wordt u op de hoogte gehouden van allerlei zaken die van belang zijn tijdens uw verblijf. Daarnaast kunt u hier kijken naar uitzendingen van bijvoorbeeld Bert Buis kindertelevisie en de bezinningsbijeenkomst op zondagochtenden en feestdagen.

Afstandsbediening televisie

Internet

Op de verpleegafdeling kunt u gratis gebruik maken van het Maastricht UMC+ gasten WiFi. Hierdoor kunt u op uw eigen laptop, tablet of smartphone, draadloos internetten en e-mailen.

Inloggen op de WiFi
1. Selecteren van ‘KPN’ als draadloos netwerk
2. Internet browser starten, de inlogpagina start automatisch
3. Accepteren van de voorwaarden door op ‘start nu’ te klikken

Uitloggen
Wanneer u uw sessie wilt beëindigen, dient u uit te loggen. Dit kunt u doen middels de uitlogknop op https://logout.hotspots

Waar?
In alle hoofd- en bijgebouwen van Maastricht UMC+

Let op

  • Door gevoelige apparatuur op de intensive care afdelingen is het gebruik van het gasten WiFi niet mogelijk.
  • Houd er rekening mee dat u op afdelingen met kritische medische apparatuur ook het gebruik van mobiele telefoons verboden is. Deze verpleegafdelingen geven dit duidelijk aan met een waarschuwingssticker op de toegangsdeuren. Bij twijfel adviseren wij u hiernaar te informeren bij de verpleegkundige.
  • Trek nooit zomaar een stekker uit het stopcontact om uw eigen laptop in te steken.
  • Houd bij het gebruik van uw laptop, telefoon, radio en televisie rekening met uw omgeving. Gebruik zo weinig mogelijk het geluid en houd rekening met de tijdstippen. Zet bijvoorbeeld uw telefoon op stil, maak gebruik van een koptelefoon en houdt er rekening mee dat ’s nachts tikken op een toetsenbord hinderlijk kan zijn voor uw kamergenoten.
  • Het gebruik van uw laptop, tablet, of smartphone is voor eigen risico. U kunt het ziekenhuis niet aansprakelijk stellen voor beschadiging of diefstal.

Contact

Ondervindt u problemen, is er sprake van een storing of heeft u vragen over de televisie of radio? Meld u dan bij de verpleging op uw afdeling.

Voor vragen over het gasten WiFi kunt u contact opnemen met KPN via het gratis nummer 0800-0414.

Websites

Laatst bijgewerkt op 5 juni 2023. Bekijk de meest actuele versie van deze folder op: info.mumc.nl/pub-453