Rug netwerk 2

Patiëntinformatie

Rug-netwerk Maastricht-Heuvelland

Rugklachten

Klachten van de rug komen veel voor en kunnen u beperken bij uw dagelijkse activiteiten. Uw huisarts en de medisch specialisten op de Stadspoli en in het MUMC+ staan voor u klaar om te onderzoeken wat de oorzaak is van uw rugklachten. Fysiotherapie kan een belangrijke rol spelen in de behandeling van deze klachten.

 

rug netwerk 3

Wie zijn wij

Het Rug-netwerk Maastricht-Heuvelland is een samenwerking van huisartsen, medisch specialisten werkzaam op de Stadspoli Rug of het Maastricht UMC+ en fysiotherapeuten in Maastricht-Heuvelland. Na een bezoek aan uw huisarts of medisch specialist kunt u verwezen worden voor een behandeling bij de fysiotherapeut. In het Rug-netwerk zijn fysiotherapeuten aangesloten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van rugklachten. Zij werken volgens de nieuwste behandelrichtlijnen en beschikken daardoor over up-to-date inzichten en vaardigheden om u optimaal te behandelen. Binnen het Rug-netwerk bent u verzekerd van de beste behandeling voor uw rug!

Afspraak maken

U kunt door uw huisarts of medisch specialist worden verwezen naar een aangesloten fysiotherapeut of zelf een afspraak maken. Of u verzekerd bent voor fysiotherapie hangt af van de polis die u heeft gekozen bij uw zorgverzekeraar. Het is daarom verstandig eerst uw zorgpolis te raadplegen.

Rug-netwerk bij u in de buurt

Een overzicht van de aangesloten fysiotherapeuten bij het Rug-netwerk vindt u hieronder.
 

Meer informatie over uw rugaandoening, leest u op onderstaande link. 
https://orthopedie.mumc.nl/keuzehulp-consultkaarten
https://beweeghuis.mumc.nl/rugklachten 

Logo MUMUC witte achtergrond
FY`NET
Laatst bijgewerkt op 1 november 2021