Rug behandeling

Patiëntinformatie

Knie-netwerk Maastricht-Heuvelland

Knieklachten

Knieklachten (zoals pijn, stijfheid of instabiliteit) komen veel voor en kunnen u beperken bij uw dagelijkse activiteiten.
Uw huisarts en de medisch specialisten op de Stadspoli en in het MUMC+ staan voor u klaar om te onderzoeken wat de oorzaak is van uw knieklachten. Fysiotherapie heeft een belangrijke plaats in de behandeling van deze klachten. De pijnklachten kunnen in veel gevallen worden verholpen door het versterken van de spieren rondom uw knie of het verbeteren van de stabiliteit van de knie.

Knie netwerk

Wie zijn wij?

Het Knie-netwerk Maastricht-Heuvelland is een samenwerking van huisartsen, medisch specialisten op de Stadspoli / Maastricht UMC+ en fysiotherapeuten in Maastricht-Heuvelland. Na een bezoek aan uw huisarts of medisch specialist kunt u verwezen worden voor een behandeling bij de fysiotherapeut. In het Knie-netwerk zijn fysiotherapeuten aangesloten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van knieklachten. Zij werken volgens de nieuwste behandelrichtlijnen en beschikken daardoor over up-to-date inzichten en vaardigheden om u optimaal te behandelen. Binnen het Knie-netwerk bent u verzekerd van de beste behandeling voor uw knie!

Afspraak maken

U kunt door uw huisarts of medisch specialist worden verwezen naar een aangesloten fysiotherapeut of zelf een afspraak maken. Of u verzekerd bent voor fysiotherapie hangt af van de polis die u heeft gekozen bij uw zorgverzekeraar. Het is daarom verstandig eerst uw zorgpolis te raadplegen.

 

Knie-netwerk bij u in de buurt

Een overzicht van de aangesloten fysiotherapeuten bij het Knie-netwerk vindt u hieronder.

Meer informatie over uw knieaandoening, leest u op onderstaande link. 
https://orthopedie.mumc.nl/keuzehulp-consultkaarten
https://beweeghuis.mumc.nl/knieklachten

Logo MUMUC witte achtergrond
FY`NET
Laatst bijgewerkt op 25 oktober 2021