Rug behandeling

Patiëntinformatie

Knie Netwerk Maastricht-Heuvelland

Bij knieklachten

Knieklachten (zoals pijn, stijfheid of instabiliteit) komen veel voor en kunnen u beperken bij uw dagelijkse activiteiten.
Uw huisarts en de medisch specialisten van de Stadspoli en het Maastricht UMC+ staan voor u klaar om te onderzoeken wat de oorzaak is van uw knieklachten.
Fysiotherapie is belangrijk bij de behandeling van deze klachten. De pijnklachten kunnen in veel gevallen worden verholpen door het versterken van de spieren rondom uw knie of door het verbeteren van de stabiliteit van uw knie.

knieklachten

Wie zijn wij?

Het Knie Netwerk Maastricht-Heuvelland is een samenwerking van huisartsen, medisch specialisten op de Stadspoli en het Maastricht UMC+, en fysiotherapeuten in Maastricht-Heuvelland.
Na een bezoek aan uw huisarts of medisch specialist kunt u verwezen worden voor een behandeling bij de fysiotherapeut.
Bij het Knie Netwerk zijn fysiotherapeuten aangesloten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van knieklachten. Zij werken volgens de nieuwste behandelrichtlijnen en beschikken daardoor over de modernste inzichten en vaardigheden om u zo goed mogelijk te behandelen.
Binnen het Knie Netwerk bent u verzekerd van de beste behandeling van uw knie!

Afspraak maken

U kunt door uw huisarts of medisch specialist worden verwezen naar een aangesloten fysiotherapeut of u kunt zelf een afspraak maken. Of u verzekerd bent voor fysiotherapie hangt af van de polis die u heeft gekozen bij uw zorgverzekeraar. Het is daarom verstandig eerst uw zorgpolis te raadplegen voordat u een afspraak maakt met de fysiotherapeut.

 

Knie Netwerk bij u in de buurt

Een overzicht van de aangesloten fysiotherapeuten bij het Knie Netwerk vindt u hieronder.

Meer informatie over uw knieaandoening, leest u op onderstaande link. 
https://orthopedie.mumc.nl/keuzehulp-consultkaarten
https://beweeghuis.mumc.nl/knieklachten

Logo MUMUC witte achtergrond
FY`NET
Laatst bijgewerkt op 17 augustus 2022