mumc+ GOED

Folder

Disposables bestellen

via mijn.vivisol.nl

U maakt gebruik van een beademingsapparaat van het Centrum voor Thuisbeademing Maastricht, het CTbM.  Hier worden ook artikelen bij geleverd die periodiek (regelmatig) vervangen moeten worden: de zogenaamde disposables. In dit informatieblad leest u hoe u die disposables kunt bestellen via www.vivisol.nl

 1. Ga naar mijn.vivisol.nl De startpagina verschijnt.
 2. Klik op ‘Ik gebruik beademingsapparatuur van het CTB’ Het inlogscherm verschijnt. 
 3. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u van Vivisol heeft gekregen en klik op ‘OK’ U komt nu op de homepage van Mijn Vivisol.
 4. Klik op de button ‘Mijn disposables’ linksboven op het scherm U ziet nu een overzicht van de artikelen die u kunt bestellen. Mist u een artikel in dit overzicht? Neem dan contact op met het CTbM.
 5. Vul per artikel het aantal in dat u wilt bestellen. Klaar? Klik dan op ‘Bestellen’
 6. Klik rechtsboven op het winkelwagentje Er verschijnt een scherm met uw besteloverzicht.
 7. Controleer uw bestelling en klik op ‘Bestelling indienen’ Klopt uw bestelling niet? U kunt op dit scherm de aantallen aanpassen en artikelen verwijderen. Wilt u alsnog een artikel toevoegen? Klik dan op ‘Naar artikelen’. U komt dan weer uit bij stap 5 van deze handleiding. Er verschijnt een scherm met uw gegevens.
 8. Controleer uw gegevens en klik op ‘Verder’  Als dat nodig is, kunt u hier, naast uw eigen gegevens, ook de gegevens van een contactpersoon invullen, zoals een familielid of verzorgende. Kloppen uw gegevens niet? Neem dan contact op met het CTbM. Er verschijnt een scherm met uw adresgegevens.
 9. Geef, als u dit wenst,  een ander afleveradres op en klik op ‘Verder’ U ziet nu het eindoverzicht van uw bestelling. 
 10. Klopt alles? Vink het vakje ‘Algemene voorwaarden’ aan en klik op ‘Verzenden’ U heeft uw bestelling geplaatst. Vivisol gaat uw bestelling verwerken. 
 11. Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een e-mail met een bevestiging van uw bestelling en een track- & tracecode. 

Als Vivisol geen e-mailadres van u heeft, ontvangt u deze bevestigings-e-mail niet. U kunt uw e-mailadres in dat geval doorgeven via beademing@vivisol.nl

 

Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden.

Adresgegevens

Swaardvenstraat 27 *
5048 AV Tilburg
T: 013- 523 10 23
E: beademings@vivisol.nl

Laatst bijgewerkt op 30 november 2023. Bekijk de meest actuele versie van deze folder op: info.mumc.nl/pub-1360